fbpx
Blog

Hartopeners vanuit betoverende Ibiza

Leef vanuit je hart … aantal hartopeners vanuit mooie Ibiza… plek waar wij retraiters organiseren www.PeaceofSoul.nl….. Ibiza warmte van de zon…. hele fijne energie en liefdevolle mensen…. wordt één met jezelf , met de prachtige natuur.

Afgelopen weekend, paasweekend heb ik een mooi verkenningsreis gemaakt naar Ibiza. In oktober organiseer ik samen met Peace of Soul een retraite op deze betoverende plek. Hoe sceptisch ik over dit party eiland was, zo verlief en in de wolken ben ik ervan teruggekomen. Het ongerepte natuur, waar ik uren elke dag gewandeld heb. Oogverblindende uitzichten waarmee je tijdens deze wandelingen verrast wordt. Het voelde even alsof ik alleen op de wereld was. Een met de natuur en een met mezelf.

Het weer was ook perfect om met de voetjes in het zand op een van de baaitjes neer te strijken. Dagdromend of met een inspirerend boek de zonne-energie absorberen en op te laden. Hoe meer rust en stilte in mijn hoofd ontstond, hoe meer nieuwe ideeën en creativiteit op gang kwam. De zaken waar ik zorgen om maak en onrust over ervaar kregen aandacht en maakten plaatst voor vertrouwen en enthousiasme.

Wat ben ik dankbaar met mijn mooie meiden om me heen, de keuzes die ik maak, het werk wat ik doe en mensen die ik om me heen verzamel. Love my life ! ❤

lees meer 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *